Blog

Karl Dawson u Zagrebu

U Lipnju 2018. Karl Dawson, EFT Master održao je trening u Hrvatskoj.

Ovaj događaj popratili su mnogi mediji.

Zdrava Krava: https://zdravakrava.24sata.hr/psiha-i-seks/tehnika-emocionalne-slobode-eft-kako-se-rijesiti-emocinalne-boli-i-problema-16210

Sretna Mama: http://sretnamama.hr/master-eft-metode-karl-dawson-odrzao-trening-u-hotelu-westin/

Moj Zagreb: http://mojzagreb.info/zagreb/hrvatska/karl-dawson

Moje iskustvo s EFT-em

EFT sam naučila tako kako je danas svima dostupan – možete ga naučiti i sami putem skripti i videa koje su dostupne besplatno na webu. I tapkala sam…. puno i na svakojake teme…. Imala sam sjajne rezultate i osjećala sam napredak na puno razina. Ali s vremenom sam uviđala kako mi se neke stvari neprestano vraćaju, kako lako ponovo zapadnem u slično, a istovoremeno sam imala osjećaj da EFT mora biti nešto više…

I bio je! Otišla sam na trening EFT-a kod certificiranog AAMET trenera i u par dana sam naučila kako PRAVILNO koristiti ovu tehniku, ne samo za sebe, već i u radu s drugima. Na samom treningu riješila sam svoj problem s vratom. Više od godinu dana nisam mogla normalno pomicati vrat i svako malo bi se ukočila. Bez pomoći kiropraktičara nisam funkcionirala. I nakon samo par dana tapkanja dok sam učila tehniku riješila sam svoj problem! i više nikada nisam otišla kiropraktičaru.

EFT mi je pomogao gotovo u svemu. Razriješila sam more trauma, nepodržavajućih uvjerenja, ovaldala sobom i uspjela se pomaknuti na svima razinama života. I danas mi je velika pomoć i alat kojem se uvijek vraćam. Isprobala sam svašta, volim učiti i uvijek sam tražila način da si pomognem. A kada sam se odlučila raditi s drugima, posebno sam bila motivirana naučiti čim više kako bi bila kompetentna vladati s tuđim izazovima. Uvijek sam se na kraju vratila EFT-u. Ne želim reći da druge tehnike ne rade, meni je ova toliko sjela i neprestano se dokazivala rezultatima da sam sve manje imala potrebu tražiti nova znanja.

Danas sam napredni praktičar ove tehnike i reprogramiranja matrice pomoću EFT-a koju je osmislio Karl Dawson. Otvara mi se i prilika da postanem trener…. EFT me uistinu daleko doveo. Počela sam samo zato što sam si htjela pomoći, osnažiti sebe i pronaći samopouzdanje. Bila sam slomljena na puno razina – i evo me danas – živim predivan život i mogu pomoći i drugima da dođu do toga. Veliki je to blagoslov i jako sam zahvalna na tome.

U svemu tome vodili su me Anđeli i moja intuicija. Da nisam toliko vjerovala u to, danas ne bi bila u ovom divnom mjestu. Bila sam uporna, čak i onda kada sam bila uplašena i nesigurna. Plaćala sam treninge i putovala i onda kada sam bila bez posla i u težim financijskim okolnostima. Novac je došao, baš uvijek kad mi je trebao. Danas vjerujem da je to zbog snažne odluke i ljubavi prema svemu tome. Nije mi bilo teško otići na drugi kraj Europe, da se ludim povjerenjem bacim u trošak koji mi se tada činio ogroman.

A vi danas možete to isto, tu doma, u Hrvatskoj. Možete učiti od jednog od najboljeg trenera u svijetu. A on nije sam sjajan trener, divan je kao osoba. Sjećam se svog prvog susreta s njim – bila sam u šoku koliko je jednostavan, pristupačan, blag, pun podrške za svoje učenike. Karl je učitelj kakvog možete samo poželjeti.

Nadam se da sam vas barem malo potaknula da razmislite o dolasku na trening – time sam učinila nešto super. Ja znam koliko je super, a na vama je da to otkrijete u lipnju 2018.
Karl Dawson održava trening I i II stupnja nakon kojeg možete polagati ispit i postati certificirani praktičar EFT-a. Samim treningom dobivate snažan alat kojim možete pomoći sebi u gotovo svakoj sferi svog života, a položenim ispitom postajete osposobljeni značajno pomoći drugim ljudima i ako želite time si otvoriti vrata i svom novom životnom pozivu.

Želim vam sjajan, ispunjen i zdrav život!
Grlim,
Martina Tišljar

 

Slide1

 

eft trening2