EFT grupni rad

 

 

 

Uskladi se s Obiljem!

Svi smo došli na ovaj svijet s darovima, talentima i svi ih duboko u svom biću osjećamo kao nešto što želimo podijeliti sa svijetom. Kada imamo povjerenje u sebe, slobodniji smo u kreiranju i lakše stvaramo obilje na svim razinama. Zbog strahova, zbog uvjerenja da ne vrijedimo, da ne možemo, ne znamo… zbog nemoći, uspoređivanja s drugima – ne živimo, skrivamo se, odgađamo život.

Vrijeme je da se oslobodimo svih tih ograničenja i prihvatimo i ostvarimo sebe kako bi živjeli ispunjen život na svim razinama. Obilje na svim razinama!

 

Što ti želiš živjeti? Što želiš osloboditi? Zašto se skrivaš? Zašto je ponekad tako sporo i umorno? Kako se riješiti toga?

Dođi po svoje odgovore i oslobodi svoje biće!

Veselim ti se,

Martina

 

“Obilje nije nešto što dobivamo. S obiljem se usklađujemo. Ne manjkaju nam prilike da se uzdržavamo radeći ono što volimo. Manjka nam samo odlučnost da to i ostvarimo.”

Wayne Dyer

 

KALENDAR – Uskladi se s Obiljem!

 

RIJEKA

Nedjelja, 31.05.2020. od 10:00 do 15:00

SPLIT

Nedjelja, 07.06.2020. od 10:00 do 15:00

 

 

Sve info i prijave na: martina.bonumvox@gmail.com ili sms-om na 095 7408 998

Kotizacija: 500 kn (plaćanje na ŽR ili na licu mjesta)

 

 

 

 

 

 

 

EFT GRUPNI RAD

 

Grupni EFT tretman savršena je prilika za „veliko čišćenje“ emocionalnog i mentalnog tereta. Rad u grupi podržan je ne samo energijom grupe već i mnogim temama koje se prođu u radu sa više ljudi. Radom na izazovima svakog pojedinca u grupi, imamo priliku riješiti ne samo izazove koje svjesno sami biramo riješiti, već i one kojih ponekad i nismo svjesni, a osvješćujemo ih upravo u ovakvim prilikama. Uistinu jedinstvena prilika da se u jednom danu oslobode mnoge energetske blokade.

 

 

 

 

 

Grupni rad vodi: Martina Tišljar, Licencirani EFT Trener

Napredni praktičar EFT-a i Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a

Njen status trenera možete provjeriti ovdje: https://eftmracourses.com/eftmra-trainers-worldwide/