SEMINARI

Osjećaš da možeš. Duboko u sebi znaš da jest tako. Pokreneš se, ponekad uspiješ, ponekad padneš. Možda i više puta padneš, ali i dalje znaš duboko u sebi znaš da možeš. Ponekad si umoran/na – od sebe, od okolnosti, od neprestanog trčanja, obaveza, svojih uloga… Ipak i dalje sanjaš svoje snove, ne odustaješ. Probao/la si puno toga da se pokreneš. Meditirao/la si, vizualizirao/la, išao/la na razne tretmane, možda i nekome s kristalnom kuglom da ti kaže da će biti dobro… I dalje ide nekako, ali ponekad sporo, teško, umorno. I dođe ti da odustaneš… Ipak i dalje znaš da možeš, vjeruješ da je tako. Ipak ne odustaješ od sebe.

 

I ja sam kao i ti. Sve sam to prošla. I ponekad se nađem u tome. Nekada su mi trebale godine, mjeseci da se pokrenem. Onda tjedni, dani… Nisam odustala. Trudila sam se, učila, radila, tražila odgovore, sanjala u tišini sve što živim danas. Jednim se dijelom nisam usudila vjerovati da je moguće, ipak nisam odustala. I onda sam se probudila sa spoznajom da sam ostvarila sve što sam ikada sanjala. Sve što sam ikada sanjala…

 

Danas jako brzo izlazim iz tih umornih stanja. Danas znam kako. Danas živim to o čemu sam nekada samo čitala i pričala. Danas je to moj način života, nisu samo slova na papiru. I zato sam tu – u mjestu iz kojeg mogu reći mami na kavi da živim svoju bajku. I mama mi može reći: Vidim to.

 

Kako? Kako? Kako? Čujem tvoje pitanje.

Mogu ti pokazati kako. Na tebi je da prihvatiš ili ne. Na tebi je da se baciš s povjerenjem u život i da se pokreneš prema slobodi, vizijama koje sanjaš. Ne mogu to odraditi za tebe, nitko ne može to učiniti za tebe. Mogu ti pokazati put. Mogu ti dati odgovor na pitanje: “Kako?”

 

Jesi li spreman/na? Jesi li spreman/na poletjeti?

 

 

 

RAŠIRI SVOJA KRILA

Vrijeme je za let!

______________________________________

 

Detalji nakadno

Prijave na mail: martina.bonumvox ili sms-om na 095 7408 998

 

 

 

Na ovom seminaru naučit ćete zanimljive i jednostavne metode kojima si možete pomoći osloboditi se blokada, uvjerenja, osnažiti svoju intuiciju. Osim toga dobit ćete jasne i jednostavne alate koje ćete moći koristiti u svojoj svakodnevici kako bi održavali svoju vibraciju visokom i snažnom.

Nakon godina iskustva rada sa sobom i drugima danas imam jasnoću i lakoću u primjeni mnoštva znanja. Od svega sam “uzela” najbolje, najučinkovitije i najjednostavnije, ali da ipak ima dubinu i moć transformacije. Otkrila sam i zašto neke stvari koje “svi znamo” ne rade i zašto se gubimo na svom putu. Dođite na seminar i naučite kako sve što znamo povezati u cjelinu da bi naša znanja konačno počela raditi za nas.

  

Veselim ti se,

Martina

 

 

 

Prijaviti se možete ovim putem na mail: martina.bonumvox@gmail.com ili sms-om na 095 7408 998.

Možete se prijavite i ovim putem:

 

 

Martina Tišljar 

međunarodno je priznati Trener EFT-a, napredni EFT praktičar i praktičar Reprogramiranja matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT). Član je EFT Akademije koju je osnovao njen trener i mentor Karl Dawson,jedan od prvih Mastera EFT-a u svijetu.

Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u. Osim toga završila je i The School of Work, Byron Katie; poznata je i kao Šaptačica Anđelima, a ujedno je  i praktičar drugih priznatih metoda kao što su NLP, hipnoza, life coaching i još mnoge druge. Martinu djeluje, putuje i drži seminare gotovo neprekidno diljem Hrvatske i inozemstva. U Hrvatskoj ju možete susresti gotovo svaki mjesec u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Varaždinu i Osijeku.

Ujedno radi i individualne tretmane i savjetovanja u Zagrebu ili putem skype-a. Njen prioritet su pozitivni rezultati i trajna pozitivna transformacija.

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je emocionalna sloboda i sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT  sjajan je suputnik na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim podižemo svjesnost.“ – Martina

KONTAKT: martina.bonumvox@gmail.com / 095 7408 998 / Skype: martina310776