SEMINARI

Svijet se mijenja. Vrijeme je da se i mi okrenemo jedinom što istinski imamo i u što vrijedi ulagati – vrijeme je da se okrenemo SEBI. Tko zna što nas sve još čeka… No pored svega što nam može nedostajati, što možemo imati ili nemati u materijalnom smislu – unutarnji mir, stabilnost nam ne može nitko oduzeti ako smo ukorijenjeni u sebi i živimo povjerenje u sebe i život. Kada osjećamo sebe kao vrijednost onda ne postoji ništa izvanjsko što to može promijeniti.

Ne postoji veći dar koji možemo dati sebi.
U nedjelju 28.06.2020. od 12:00 do 17:00 u Hotelu Westin, družimo se na temu: JA VRIJEDIM!

Na ovom seminaru poradit ćemo na tom osjećaju vlastite vrijednosti i na uvjerenjima u pozadini. Naučit ćete kako ih promijeniti, kreirati nova uvjerenja koja će vas podržavati. Sve to uz pomoć i podršku Anđela i duhovnog vodstva.

Nakon seminara nećete ostati sami 🙂 Svi polaznici dobit će na poklon audio hipnozu koja će vam pomoći upravo u osnaživanju osjećaja vlastite vrijednosti. Pomoći će vam u podizanju samopouzdanja i uskladiti vas i s vibracijom obilja. Kada podižemo osjećaj vlastite vrijednosti onda se usklađujemo i s Obiljem. JA VRIJEDIM kreira i JA ZASLUŽUJEM i I VIŠE SAM NEGO DOVOLJNO i IMAM VIŠE NEGO DOVOLJNO!

Dođi 🙂 Hajdemo zajedno sve to kreirati!

POPUST za sve koji su bili na Druženju s Anđelima u Westinu u 24.05. 2020.
Kotizacija s popustom iznosi 350 kn

Detalji:
_____________________________
Seminar: JA VRIJEDIM!
Zagreb, Hotel Westin
Nedjelja, 28.06.2020. od 12:00 do 17:00
Prijave na: martina.bonumvox@gmail.com
Kotizacija: 500 kn
Plaćanje na licu mjesta ili na ŽR
Opis plaćanja: Seminar

NAPOMENA: ponesite si prostirku za ležanje i nešto za zapisivanje!

Za sva ostala pitanja na raspolaganju sam 🙂 
Veselim se druženju,
Martina

 

Prijaviti se možeš i ovim putem:

 

 

 

 

 

Uskladi se s Obiljem!

Svi smo došli na ovaj svijet s darovima, talentima i svi ih duboko u svom biću osjećamo kao nešto što želimo podijeliti sa svijetom. Kada imamo povjerenje u sebe, slobodniji smo u kreiranju i lakše stvaramo obilje na svim razinama. Zbog strahova, zbog uvjerenja da ne vrijedimo, da ne možemo, ne znamo… zbog nemoći, uspoređivanja s drugima – ne živimo, skrivamo se, odgađamo život.

Vrijeme je da se oslobodimo svih tih ograničenja i prihvatimo i ostvarimo sebe kako bi živjeli ispunjen život na svim razinama. Obilje na svim razinama!

Vrijeme je da naučimo postavljati ciljeve iz čišćeg, snažijeg i autentičnog mjesta u nama kako bi ostarili sve to za najviše dobro svih.

 

Što ti želiš živjeti? Koji su tvoji ciljevi? Što želiš osloboditi? Zašto se skrivaš? Zašto je ponekad tako sporo i umorno? Kako se riješiti toga? …

Dođi po svoje odgovore i oslobodi svoje biće!

Veselim ti se,

Martina

 

“Obilje nije nešto što dobivamo. S obiljem se usklađujemo. Ne manjkaju nam prilike da se uzdržavamo radeći ono što volimo. Manjka nam samo odlučnost da to i ostvarimo.”

Wayne Dyer

 

KALENDAR – Uskladi se s Obiljem!

detalji naknadno

 

Što znači živjeti obilje na svim razinama?

Biti usklađen sa sobom i svime oko sebe – kada smo u balansu, kada su energije davanja i primanja u ravnoteži onda prirodno živimo obilje. Zemlja je planet Obilja, vrijeme je da se uskladimo s onim što je prirodno u nama i oko nas 

Na seminaru Uskladi se s Obiljem naučit ćete kako se uskladiti s Obiljem na svim razinama, kako ukloniti blokade na putu prema tome i koji su to ciljevi koji nas podržavaju.

Često postavljanje ciljeva može imati suprotan učinak od željenog. Saznajte zašto je to tako i kako postaviti i ostvarivati ciljeve koji su u skladu s vama i vibracijom Obilja.

I kad smo već na temi Obilja – ovaj seminar daje i BONUS koji će vas pratiti dalje na vašem putovanju – POKLON audio hipnoza koja će vam pomoći podići vibraciju osjećaja vlastite vrijednosti i pomoći vam u kreiranju obilja na svim razninama.

Osim toga svi polaznici radionice Druženja s Anđelima koja će se održati dan ranije imaju pravo na popust.

Nije li i više nego dovoljno razloga za prijavu na ovaj seminar? 

 

Sve info i prijave na: martina.bonumvox@gmail.com ili sms-om na 095 7408 998

Kotizacija: 500 kn (plaćanje na ŽR ili na licu mjesta)

 

 

 

 

 

Osjećaš da možeš. Duboko u sebi znaš da jest tako. Pokreneš se, ponekad uspiješ, ponekad padneš. Možda i više puta padneš, ali i dalje znaš duboko u sebi znaš da možeš. Ponekad si umoran/na – od sebe, od okolnosti, od neprestanog trčanja, obaveza, svojih uloga… Ipak i dalje sanjaš svoje snove, ne odustaješ. Probao/la si puno toga da se pokreneš. Meditirao/la si, vizualizirao/la, išao/la na razne tretmane, možda i nekome s kristalnom kuglom da ti kaže da će biti dobro… I dalje ide nekako, ali ponekad sporo, teško, umorno. I dođe ti da odustaneš… Ipak i dalje znaš da možeš, vjeruješ da je tako. Ipak ne odustaješ od sebe.

 

I ja sam kao i ti. Sve sam to prošla. I ponekad se nađem u tome. Nekada su mi trebale godine, mjeseci da se pokrenem. Onda tjedni, dani… Nisam odustala. Trudila sam se, učila, radila, tražila odgovore, sanjala u tišini sve što živim danas. Jednim se dijelom nisam usudila vjerovati da je moguće, ipak nisam odustala. I onda sam se probudila sa spoznajom da sam ostvarila sve što sam ikada sanjala. Sve što sam ikada sanjala…

 

Danas jako brzo izlazim iz tih umornih stanja. Danas znam kako. Danas živim to o čemu sam nekada samo čitala i pričala. Danas je to moj način života, nisu samo slova na papiru. I zato sam tu – u mjestu iz kojeg mogu reći mami na kavi da živim svoju bajku. I mama mi može reći: Vidim to.

 

Kako? Kako? Kako? Čujem tvoje pitanje.

Mogu ti pokazati kako. Na tebi je da prihvatiš ili ne. Na tebi je da se baciš s povjerenjem u život i da se pokreneš prema slobodi, vizijama koje sanjaš. Ne mogu to odraditi za tebe, nitko ne može to učiniti za tebe. Mogu ti pokazati put. Mogu ti dati odgovor na pitanje: “Kako?”

 

Jesi li spreman/na? Jesi li spreman/na poletjeti?

 

 

 

RAŠIRI SVOJA KRILA

Vrijeme je za let!

______________________________________

 

Detalji nakadno

Prijave na mail: martina.bonumvox ili sms-om na 095 7408 998

 

 

 

Na ovom seminaru naučit ćete zanimljive i jednostavne metode kojima si možete pomoći osloboditi se blokada, uvjerenja, osnažiti svoju intuiciju. Osim toga dobit ćete jasne i jednostavne alate koje ćete moći koristiti u svojoj svakodnevici kako bi održavali svoju vibraciju visokom i snažnom.

Nakon godina iskustva rada sa sobom i drugima danas imam jasnoću i lakoću u primjeni mnoštva znanja. Od svega sam “uzela” najbolje, najučinkovitije i najjednostavnije, ali da ipak ima dubinu i moć transformacije. Otkrila sam i zašto neke stvari koje “svi znamo” ne rade i zašto se gubimo na svom putu. Dođite na seminar i naučite kako sve što znamo povezati u cjelinu da bi naša znanja konačno počela raditi za nas.

  

Veselim ti se,

Martina

 

 

 

Prijaviti se možete ovim putem na mail: martina.bonumvox@gmail.com ili sms-om na 095 7408 998.

Možete se prijavite i ovim putem:

 

 

Martina Tišljar 

međunarodno je priznati Trener EFT-a, napredni EFT praktičar i praktičar Reprogramiranja matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT). Član je EFT Akademije koju je osnovao njen trener i mentor Karl Dawson,jedan od prvih Mastera EFT-a u svijetu.

Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u. Osim toga završila je i The School of Work, Byron Katie; poznata je i kao Šaptačica Anđelima, a ujedno je  i praktičar drugih priznatih metoda kao što su NLP, hipnoza, life coaching i još mnoge druge. Martinu djeluje, putuje i drži seminare gotovo neprekidno diljem Hrvatske i inozemstva. U Hrvatskoj ju možete susresti gotovo svaki mjesec u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Varaždinu i Osijeku.

Ujedno radi i individualne tretmane i savjetovanja u Zagrebu ili putem skype-a. Njen prioritet su pozitivni rezultati i trajna pozitivna transformacija.

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je emocionalna sloboda i sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT  sjajan je suputnik na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim podižemo svjesnost.“ – Martina

KONTAKT: martina.bonumvox@gmail.com / 095 7408 998 / Skype: martina310776