SEMINARI

Čarobni štapić koji tako često tražimo uvijek je u našim rukama! Mi smo ti koji svojim odlukama i djelovanjem stvaramo (ili blokiramo) čuda u svom životu. Ponekad je za stvaranje čuda potrebno malo hrabrosti i odlučnosti, a najbitnije je da si damo dopuštenje IZABRATI SEBE unatoč strahu, osjećaju krivnje, sumnji i sl.

 

Da li je moguće živjeti ispunjen, zdrav, čudesan život?

Ja vjerujem da JEST. I pomoći ću ti otkriti kako ga možeš kreirati.

 

Izdvoji vrijeme za sebe, ti to zaslužuješ! Zaustavi svoj um koji ti kaže drugačije, udahni i izdahni – prijavi se na seminar i pokreni svoj život u višu vibraciju.

 

Iskoristi ovu priliku – umjesto pune cijene od 1100kn plaćaš samo 700kn za oba dana. Želim ti olakšati odluku da dođeš na seminar i da i ti lakše dođeš u SLOBODU koju vjerujem da tražiš. Biti slobodan/na od uvjerenja, boli, tereta prošlosti nije nemoguće.

 

 

 

 

Na ovom seminaru naučiti ćete zanimljive i jednostavne metode kojima si možete pomoći osloboditi se blokada, uvjerenja. Putovala sam svijetom da bi ih naučila, dala sam si vremena i prakse da ih produbim i spoznam njihovu snagu. Nakon godina iskustva rada sa sobom i drugima danas imam jasnoću i lakoću u primjeni mnoštva znanja. Od svega sam “uzela” najbolje, najučinkovitije i najjednostavnije, ali da ipak ima dubinu i moć transformacije. I sve to podijeliti ću s tobom na seminaru.

 

Dođi i nauči kako se osloboditi 🙂
Dođi, smijat ćemo se, ako treba i plakati zajedno kako bi otpustili bol. Dođi, unijet ćemo svjetlost u svaki mrak koji te mori. Dođi, izbrisat ćemo blokade koje te sprječavaju živjeti tvoj puni potencijal. Dođi, dat ćemo srcu i umu priliku da se povežu i oslobode u ljubavi, radosti i miru. Dođi, SADA je savršeno vrijeme za to!

 

Vidimo se u Zagrebu na vikend seminaru BE FREE. (Budi Slobodan/na.)

Veselim ti se,

Martina

 

 

BE FREE.

Vikend seminar

__________________________________________

Datum: naknadno

Vrijeme: Subota od 10:00 do 16:30 i Nedjelja od 10:00 do 16:30

Mjesto: Zagreb

Pauze: sat vremena za ručak i dvije kraće pauze

Iznos: 700 kn

Plaćanje: na ŽR ili na licu mjesta

BonumVox d.o.o. – ŽR: HR9224020061100818489

 

Prijaviti se možete ovim putem na mail: martina.bonumvox@gmail.com ili sms-om na 095 7408 998.

Možete se prijavite i ovim putem:

 

 

Martina Tišljar 

međunarodno je priznati Trener EFT-a, napredni EFT praktičar i jedini praktičar Reprogramiranja matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT) u Hrvatskoj. Član je EFT Akademije koju je osnovao njen trener i mentor Karl Dawson,jedan od prvih Mastera EFT-a u svijetu.

Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u. Osim toga završila je i The School of Work, Byron Katie; poznata je i kao Šaptačica Anđelima, a ujedno je  i praktičar drugih priznatih metoda kao što su NLP, hipnoza, life coaching i još mnoge druge. Martinu djeluje, putuje i drži seminare gotovo neprekidno diljem Hrvatske i inozemstva. U Hrvatskoj ju možete susresti gotovo svaki mjesec u Zagrebu, Splitu, Zadru, Rijeci, Puli, Varaždinu i Osijeku.

Ujedno radi i individualne tretmane i savjetovanja u Zagrebu ili putem skype-a. Njen prioritet su pozitivni rezultati i trajna pozitivna transformacija.

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je emocionalna sloboda i sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT  sjajan je suputnik na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim podižemo svjesnost.“ – Martina

KONTAKT: martina.bonumvox@gmail.com / 095 7408 998 / Skype: martina310776