EFT ZA DJECU – ONLINE

EFT

Kreirajmo zajedno bolji svijet za djecu!

Na našim online druženjima s djecom “tapkamo” na razne teme. Najčešće teme su: stres zbog školskih obaveza, samopouzdanje i sl. Pristupa ima puno pa tapkamo i kroz pjesme, priče i stvarne životne situacije. Druženja ponekad uključuju i meditacije prilagođene djeci.

Online druženja za djecu su BESPLATNA! Sve što trebate je prijaviti svoje dijete 🙂

Druženja smo podijeliti u dvije grupe

Uzrast: 6 do 10 godina

Uzrast: 11 do 16 godina

Vrijeme trajanja: 40 min

Susreti su najmanje jednom mjesečno.

Svi su dobrodlošli!

Prijave su obavezne: putem dolje obrasca ili na mail: info.bonumvox@gmail.com

Tehnika Emocionalne Slobode posebna je na puno načina, a jedan je i to što je prilagođena djeci. Danas postoji mnoštvo EFT priča za djecu putem kojih djeca uče kako primijeniti EFT na sebi, a oni kad jednom usvoje ovaj alat vole pomoći i svima oko sebe. Djeci je to prirodno. 
Manja djeca mogu otpustiti svoje stresne misli i emocije i putem surogat tapkanja kao što je primjerice tapkanje na plišanim igračkama. Osobno koristim medu kojeg smo sin i ja nazvali Medo Tapkalica. Djeca su ga prihvatila odmah, a sviđa se i nama odraslima 🙂
EFT danas se koristi u mnogim vrtićima i školama diljem svijeta, a u susjednoj Sloveniji ministarstvo podržava plaćanje edukacije učiteljima i odgajateljima. 
EFT je “zarazan” zbog jednostavnosti, a prije svega učinkovitosti koja je danas dokazan kroz mnoštvo priznatih studija. EFT je alat baziran na dokazima, a u radu s djecom rezultati su fantastični. 

Prijaviti se možete putem ovog obrasca ili direktno na mail: info.bonumvox@gmail.com