Radionice

Oslobodi se straha!

Živi svoj puni potencijal i jasnoću

Oslobodi svoj puni potencijal

Na ovoj radionici čistimo uzroke naših strahova i blokade koje nas sprječavaju da živimo svoje snage i svoj potencijal. 

Strah nas prečesto sprječava da živimo sebe u potpunosti i da ostvarimo svoje potencijale. Svatko od nas došao je na ovaj svijet s mnoštvom darova, talenata i predivnom kreativnom silom. Vrijeme je da ih uzdignemo u radost i ljubav, vibraciju koja podržava kreaciju za najviše dobro svih.

Mjesto održavanja radionice: RIJEKA, Grand Hotel Bonavia

Datum i vrijeme: Nedjelja, 13.03.2022., 16:00 do 20:00

Kotizacija: 400 kn (plaćanje na ŽR ili na licu mjesta)

Napomena: ukoliko želite sudjelovati i na radionici koja se održava u subotu 12.03.2022. imate pravo na popust za obje radionice. Više informacija molim potražite na: https://druzenjesandjelima.com/o-nama/druzenje-s-andelima/

Prijave na mail: info.bonumvox@gmail.com ili na 095 240 2400 ili putem obrasca niže.

Podaci za plaćanje u HR:
BonumVox d.o.o.
ŽR: HR9224020061100818489
Opis plaćanja: Kotizacija za radionicu (molim nemojte dodavati ništa drugo u opis plaćanja)
Iznos: 400 kn ili 500 kn za obje radionice

BE FREE

Sve radionice i seminari odraz su posvećenosti na putu ka Slobodi. Sve što Martina prenosi na svojim radionicama izranja ne samo iz znanje već i iskustva i njene sposobnosti predaje duhovnom vodstvu.

Martina Tišljar

Martina Tišljar međunarodno je priznati Trener EFT-a, napredni EFT praktičar i praktičar Reprogramiranja matrice pomoću EFT-a. Poznata je i kao Šaptačica Anđelima. Završila je mnoge edukacije i priznate metode kao što su Picture Tapping Technique (Tapkanje pomoću slika), Evidence based EFT, The School of work – Byron Katie, ACE Flow, NLP, hipnoza, life coaching,  i druge.


“Upravo je završilo ovo prekrasno tapkanje i moram ti nešto reći.Jučer su bile 4 godine od kada sam te upoznala,tebe i puno prekrasnih ljudi. Svi ste oplemenili moj život i pomogli da budem bolja,bolja mama,bolja baka,u svakom slučaju sam skinula svoje ljušture i uspjela pokazati pravu sebe. Beskrajno ti hvala za mogućnost da uopće prisustvujem tvojim radionicama. Pokazala si mi s Anđelima kako život može biti lagan za življenje.Ljubav i mir koji donosiš zajedno s Anđelima su neopisivi. Predraga kada se vidimo dobit ćeš najveći moj zagrljaj jer jedino tako ti mogu zahvaliti. Hvala,hvala,hvala.”

Desanka

“Draga Martina, želim ti se još jednom zahvaliti na zadnjoj radionici. Još osjećam zahvalnost i mir, neopisivo je što sam doživjela i spoznala. Nema riječi koje su dostojne tog osjećaja i veličine. Imam potrebu samo šutiti i osjećati zahvalnost. Hvala ti, život mi je lijepši uz tebe i anđele! <3”

Petra

R.K.